lasten jalkapallo paidat Hyvä uutinen on, että jos he eivät pysty ottamaan yhtä pistettä kuudesta paremmasta ja pitävät kahdeksan viiden pisteen viidessä muualla liigassa, he lopettavat 41: n, jotka pitävät heidät helposti turvallisina. Mutta kuten Aristotele kertoi kerran, se on maraton, ei sprintti, ja voimme oikeutetusti varata tuomion siihen asti, kunnes olemme hyvin kauden.

Tämä pätee erityisesti siksi, että terriereillä on korkeatasoinen tyyli, eikä heidän tarvitse tehdä sitä toistuvasti tätä kilpailutilannetta vastaan. Southamptonin ja Leicesterin kohdalla puolella painettiin loistavasti pitkiä aikoja, mutta et voi tehdä sitä 90 minuutin ajan, ja et todennäköisesti voi tehdä sitä jokaisessa pelissä.

Tämä on tärkeää, koska lehdistö peittää joitain tärkeitä puolustuspuheita. Vain Manchester-klubeilla on päästy vähemmän tavoitteita, mutta tämä johtuu osittain siitä, että puolue on sitoutunut liigassa kolmanneksi eniten virheitä, joista muutamat ovat olleet taktisia. Christopher Schindlerin 1,8 virheet / 90 on toiseksi korkein keskimmäisten puoliskojen kesken, ei koskaan hyvä merkki. Tommy Smithin 1,5 fouls / 90 on neljänneksi suurin täyden selän takana. Se kertoo, tottenham pelipaita että Schindler ja Smith ovat parhaita puolustajia takapihalla, mutta silti on turvauduttava usein likaantumiseen.