Kuukausi sitten Manchester United -joukkue ilmoitti joukkueen uuden koti-joukkueen 2018-19-kauden. Halvat Manchester United pelipaita merkitsee klubin 140-vuotisjuhlaa. Vuonna 1892 Manchester United tuli Englannin korkeimpaan sarjaan, ensimmäiseen divisioonaan. Vuonna 1902 joukkue muutti nimensä nyt kuuluisaksi Manchester Unitedksi, ja vuonna 1910 tuli historiallinen Old Trafford -stadion.

Uusi jersey tekee debyyttinsä Manchester Unitedin kesäkiertueella Yhdysvalloissa. Runsaat rakenteelliset kankaat ovat elävästi musta tai punaista kaltevuutta, mustat shortsit ja punaiset ja mustat sukkahousut.

Manchester Unitedin klubeissa on monia hienoja hetkiä, mutta mikään niistä ei ole tärkeämpi kuin klubin perustettu 1878. Tämä Manchester United pelipaita lasten palkinto kunnioittaa klubin perustamisvuotta ja merkitsee klubin menestystä jalkapallossa 140 vuotta.

TAG: n rautatiekuvio on peräisin klubin alkuperästä, mikä osoittaa, kuinka innovatiivinen jersey-muotoilu on - tarttumalla mieleen menneisyydestä ja muokkaamalla se Halvat Jalkapallo Pelipaidat: een joukkueen kannattajille. Ei ole epäilystäkään, että fanit rakastavat sitä.

18-19%20manutd%20home.jpg