Nigeria mm 2018 pelipaita Joten mistä tämä alkaa ja mihin se päättyy? John Nicholsonin versio siitä, mistä voimme päätyä muutaman vuoden kuluttua VAR provisosien jatkuvasta kasvusta, ei anna ajatella ja voi nähdä kannattajia jättämään stadia jaloissa ja nojatuolin sotilaat sammuttamaan television inhon.

Nicin versio siitä, mikä voi pelotella minua. Se ei ole peli jota olen rakastanut vuosikymmeniä eikä minua, jota haluan erityisesti katsella.
Jonesey Melbourne

... Mielenkiintoinen argumentti VARia vastaan ​​tänä aamuna tavoitteen juhlimisen menettämisen hetkellä. Se on oikeudenmukainen argumentti, mutta en ole samaa mieltä siitä välttämättä.

Ensinnäkin, tulemme katsomaan erotuomarille, kun maalin maalataan? No kyllä, joskus, mutta teemme sen jo. Teemme sen paikoilleen. Aina kun joukkueeni saavuttaa tavoitteen, joka näyttää marginaalilta, juhlimaan katsomassa lippuja linjanomistajalle. Se ei vähennä ollenkaan. Sitä paitsi, aiomme tehdä tämän vain VAR: n kanssa, jos näyttää siltä, ​​että tavoitteeseen Lasten Jalkapallo Paidat on muodostunut virheellisiä toimia. 95% tavoitteista vietät normaalisti.