Nigeria lasten mm 2018 pelipaita Edut: Kanteen ja juomaveden kokeiltu keskipisteen keskipelto; Pedro ja Willian läsnäolo (jotka ovat suhteellisen tuoreita koska he pelaavat tällä kaudella) vähentävät Hazardin luovaa taakkaa ja niiden hitaat liikkeet voivat auttaa luomaan lisää tilaa ottelijalle; Fabregas / Moses / Barkley voi tulla penkiltä tarjoamaan jotain erilaista, jos tämä ei toimi.

Haitat: tämä saattaa jättää meidät jonkin verran altistumiselta, varsinkin kun Alonso on tavanomainen vasemmanpuoleinen, mutta kohtuullisen riskin näyttäisi vastustavan heikompien vastustajien vastaan ​​- vaihtoehtoisesti Zappacosta voisi pelata.

Toinen ajatus olisi olla kahden strikersimme yhdessä, ainakin jälkipuoliskolla, kun etsimme tulosta, kuten usein viime aikoina. On selvää, että tämä on lähestymistapa, joka on mennyt muotiin (kuten kolmella takana - vasta hiljattain ...) ja saatat kysyä, miksi Conte joutuu pelaamaan kahta out-of-form-pelaajaa, kun hän voisi pelata vain yhtä - mutta kiistatta kumpikaan pelaaja ei parhaiten pelaa yksittäisenä hyökkääjänä, ja he voisivat hyötyä toisistaan ​​toisen luomasta tilasta. MM kisat 2018 pelipaidat Halvalla Jälleen, riski kannattaa ottaa seuraavan parin pelejä?