Jalkapallo Paidat Lapsille Wenger hävisi sen. Kuten ranskalainen tavallisesti toi, hän tervehti veren hajua heittäen lisää iskeytyjiä hajottamaan jo kiireisen rangaistusalueen. Olivier Giroud oli ennustettavissa oleva B-suunnitelma, jossa oli jäljellä 15 minuuttia, mutta ei ole mikään yllätys, että hyökkääjällä oli kuusi koskettaa ja ei lyö. Arsenal päättyi peliin Giroudin, Lacazetten, Ozilin, Sanchezin, Ramseyn, Iwobin ja Danny Welbeckin kanssa. liian monet kokit pilasivat potentiaalista liemiä.

Ei vain Arsenal pelata mitään risteyksiä alueelle pelata Giroud vahvuuksia, mutta hänen esittelyn nälkää Ramsey ja Ozil tilaa viimeisen neljänneksen tunnin. Arsenalin tavoite ei tullut voima vaan herkku, ja kun he tarvitsivat enemmän lukkoja kuin kopioivat ovet, Jack Wilshere olisi ollut parempi vaihtoehto.

* Tätä peliä melkein varmasti käytetään joidenkin oikeutena tuomita Ozil ja Sanchez. Pari on omistautunut Arsenal-syyn vuoksi kyseenalaiseksi kuukausia, ja epäilyjä siitä, että joko todella häiritsevät nykyisiä työnantajiaan, kun he voivat avata keskustelut tulevien juventus pelipaita kanssa kuukausittain.