Belgia lasten pelipaita MM kisat 2018 Arsenal kaatui täsmälleen samaan ansaan, ja tämä oli ennen kaikkea puolustusvastainen tavoite. Monreal lähti puolustautumaan, mutta menetti pallon, mikä jätti Maitland-Nilesin edistykselliseen asentoon ja paljastui. Salah odotti juoksua paljon nopeammin kuin vasen taakse, ja James Milner oli hyvä läpäissyt egyptiläiselle.

Tämä ei ollut viimeinen virhe. Televisio-toisto osoitti Coutinhon suorittaman keskikentän ja rangaistusalueelle, ja häntä seurasi Jack Wilshere ja Granit Xhaka. Silti molemmat näyttivät vaikuttavan näkymätön voimakenttä, joka sai heidät hidastamaan ja sallia Coutinhon seisomisen viiden metrin etäisyydellä rangaistusalueella.

Salahin ristin taipuminen oli tietenkin hieman valitettavaa, mutta teet oman onnenne. Arsenal tuskin ansaitsi mitään muuta kuin Coutinho nyökkäsi pallon Cechin yli. Se oli taitava otsikko, ja Coutinhon ensimmäinen Valioliigan kanssa ei saanut jalansijaa.

* Siihen asti 388 sekunnin hulluutta, Arsenal näytti lyöty. Kotijoukko kumosi heidät puoliajalla ja kumartui yhtenäisenä, kun Salah käveli MM-kisat 2018 pelipaita Lapsille puolustuksensa läpi ja sai toisen. Olimme jälleen lähellä kapinaa.