Ranska pelipaita MM-kisat 2018 Norjan tappio tarkoittaa sitä, että Skotlanti pysyy tasavertaisena Makedoniassa seitsemässä pisteessä, mutta siirtyy toisesta kolmannesta karsintajoukkueessa yhdeksän maaliviivaa vastaan. Yhdeksän ryhmä koostuu viidestä ryhmästä, yksi vähemmän kuin muut altaat. Laskettaessa parhaita juoksijoita, otteluita ei siis oteta huomioon otteluissa, jotka ovat ottaneet vastaan ​​kuudestoista sijoittajia ryhmiin 1-8. Kun kahdeksan parasta ottelua yhdeksästä pätevöitymisryhmästä etenevät play-off-joukkueisiin, Skotlannin on lähes varmasti voitettava jäljellä olevat kaksi peliä.

Ehkä yllättävää, johtaja George Burley yritti etsiä valoisaa puolta sen jälkeen, kun hänen joukkueensa oli melko katastrofaalinen ilta.

"Mitä tahansa olisi voinut mennä vikaan tänä iltana, meni väärin. Se on ollut katastrofaalinen tulos, joka menettää neljästi, kun pyrimme sementoimaan asemamme toisella sijalla, mutta taistelemme siellä. Menettimme, mutta meillä on vielä kaksi peliä jäljellä. Jos me voisimme voittaa ne, tunnen silti, että voimme olla ottelussa. Sanoin ennen peliä, että luulin, että tarvitsimme kuusi pistettä play-offin tekemiseen, joten mikään ei ole muuttunut. Meillä on kaksi peliä jäljellä, ja ne ovat molemmat kotona, joten meidän on otettava itsemme ylös ja näytettävä luonne, joka on välttämätön päästäksesi toiselle sijalle ja play-offille. Norja haluaa olla juuri nyt ja minulla ei ole epäilyksiä siitä, että voimme voittaa Halvat Jalkapallo Pelipaidat Makedonian kotona. Hollanti on aina vaikea, mutta he ovat päteviä, joten uskon, että meillä on pelaajia, jotka voivat voittaa molemmat pelit. Jos emme voi voittaa kahta peliä, emme ansaitse tulla peliin. "