Egypti pelipaita MM-kisat 2018 Espanjassa valioluokan I maajoukkueessa Valko-Venäjä voitti 4-0. Barcelona eteenpäin Pedro Rodriguez iski hat-temppu kanssa Barca joukkuetoveri Jordi Alba saada toinen tavoite. Suomi ja Georgia vetivät 1-1.

F-ryhmä näki, että Venäjä voitti Portugalissa 1-0 Moskovassa, kun Alexander Kerzhakov pääsi tavoitteeseen. Voitto tarkoittaa sitä, että Venäjä on huippuluokan ryhmä, jolla on toistaiseksi korkein pistemäärä, ja Portugalin toinen voitto kahden edellisen voiton jälkeen.

Israel on kolmas ryhmä F: ssä, kun Israelin voitti Luxemburgissa 6-0, joka pysyy pohjassa vain näyttämällä kolmeen ryhmäkilpailuunsa toistaiseksi.

Ryhmässä B Italia väitti Armenian 3-1: n voitolla. Azzurri otti johdon Andrea Pirlo'n ensimmäisellä puoliskolla, ennen kuin lahjakas keskikenttäpelaaja Henrikh Mkhitryan tasoitti kotijoukkueen puolustajaa. Vierailijat vakuuttivat voiton toisella puoliskolla, MM kisat 2018 lasten pelipaita kun Daniele De Rossi ja Pablo Osvaldo pääsivät tavoitteisiin.