Virgil van Dijk nauraa Kolumbia maajoukkueen pelipaita MM-kisat 2018 kaiken pelin, tyhjentää kaiken ja menee menemään alas vasemman siiven coz hänestä tuntui. Mikä kaverin.

- Ste Hoare (@stehoare) 11. helmikuuta 2018

"Virgil on pelannut melko vähän nyt ja olemme yhä enemmän tottuneita toisillemme - se on tärkeä joukkueelle", Karius kertoi Liverpool Echolle.

"Hän on huippu pelaaja - siksi Liverpool maksoi hänelle hinnan. Tietenkin hän on sopeuduttava vähän, koska tyyli on niin erilainen. Suojelemme korkeita. Hänen täytyy tottua Dejanille ja Joelille.

"Mutta mitä enemmän hän tottuu tyyliimme, hän löytää hänen jalkansa yhä enemmän. Se on hyvä nähdä ja pitäjänä sinusta tuntuu mukavalta, että sinulla on tällaisia ​​pelaajia edessäsi. Puhdas paperi oli meille kaikille hieno. "

Jamie Carragher on ollut erittäin äänekäs hänen inhoissaan Arsenalin kauhistuttavassa muodossa vuoden 2016 loppupuolelta lähtien.

Pudotus Tottenhamissa lauantaina MM-kisat 2018 pelipaita Lapsille tarkoittaa, että Arsenal on ottanut vain 26 pistettä viimeisistä 26 ottelustaan, mikä on huomattavasti paljon huonompi kuin muut oletetut kilpailijat.