Toinen asia on Islanti maajoukkueen pelipaita MM-kisat 2018 huomauttaa, että Liverpoolilla on todella toinen pelaaja, joka on jo saavuttanut 28 maalia. Aldridge on selvästi sitä mieltä, että lisäämällä yhtä samanlaista myötämielistä pelaajaa - "keihäänpäämiehen maalintekijä" - ei olisi mitään vaikutusta Mo Salahaan. Koska lisää maaliurheilijoita vain lisää tavoitteita, eikö?

Tässä vaiheessa esitämme säännöllisen Sky Sports -mies Jamie Carragherin, joka selkeästi selittää, mitä Aldo ei selvästikään ymmärrä:

"Epäilemättä Firmino auttaa Salahia myös. Hän on hyvin älykäs ja hänen liikkumisensa vetää ihmiset pois asemastaan. Hän tulee palloa kohti, ja se avaa Salahille tilaa, että se läpäisee lävistysradan takana täyden takaosan ja keskivarten välisen tilan taakse. Se on loistava yhdistelmä Liverpoolille. "

Silly Carra. Eikö hän ymmärrä, että tavoitteet + tavoitteet = enemmän tavoitteita.

Merkittäviä poikkeuksia
"Wengerin nuoret allekirjoitukset eivät enää onnistu - onko hän menettänyt kosketuksensa?" On The Guardianin otsikko. Se on oikeudenmukainen - jos Jalkapallo Pelipaidat Halvalla hieman liian tehty - lähtökohtana kappaleelle, mutta jos aiot esittää tällaisia ​​kysymyksiä, sinun on todellakin tehtävä tutkimustesi. Tai ehkä vain istua ja ajatella noin kolme minuuttia. Se tekisi.