Ranska, joka on esiintynyt Kolumbia lasten pelipaita MM kisat 2018 kahdessa viimeisestä finaalista ja voittanut yhden, kohtelee Uruguaysta kriittisen salven keskellä, jossa ei ole muuta kuin voitto riittää skeptikkojen tyydyttämiseen.

Raymond Domenechin joukkue on ollut vähäisessä määrin, menettämässä 1-0 Kiinaan lämmittelyssä viime viikolla 2-1-voiton jälkeen Costa Ricassa ja 1-1-sarjan Tunisian kanssa.

Etelä-Afrikasta lähtien he ovat ottaneet yliluonnollisen keidaspiirin piirteitä keskittymään käsillä olevaan työhön ja koulutettu lähinnä suljettujen ovien takana.

Tämä ei ole laskenut kovin kiihkeästi ranskalaisille tiedotusvälineille, kun taas urheiluministeri Rama Yade aiheutti sekaannuksen, kun hän sanoi, että joukkueen olisi pitänyt osoittaa "kunnollisuutta" kovien taloudellisten aikoina, kun hän ei käyttänyt tällaista karkeaa majoitusta.

World Cup tarjoaa toisen mahdollisuuden MM-kisat 2018 pelipaita Lapsille Uruguayssa elämään uudelleen kunnian päivänä. He keräsivät vuoden 1930 MM-kisat ja toistivat esityksen vuonna 1950, mutta he ovat harvoin vaikuttaneet globaalin näyttelyn jälkeen.