Hollanti putosi neljännelle Nigeria lasten mm 2018 pelipaita sijalle 4-0-lyönnin jälkeen Ranskan käsiin, mutta he voisivat silti elvyttää karsintojaan lyömällä Bulgariaa. Itä-Euroopan puolue tuotti suuren vallankaappauksen, kun he voittavat ryhmiin johtajia Ruotsissa, ja he voivat nyt hyppäämään heidät rankingissa Amsterdamin ArenA: n voitolla.

Alankomaat
Alankomaat oli jo kauan sitten perustanut itsensä yhdeksi maailman suurimmista puolista, mutta ei koskaan onnistunut täyttämään laskutusta. Joukkue on ollut laskusuhdanteessa myöhässä huolimatta siitä, että nuorten joukossa on lukuisia lahjakkaita jalkapalloilijoita, ja luottamuksen puute on tällä hetkellä vakava asia. Sen jälkeen kun se ei onnistunut Euro 2016 -finaaliin, Oranje voisi helposti menettää myös Venäjän MM-kisat, mikä voisi olla kansallinen katastrofi. Dick Advocaat oli aina paineistettuna Danny Blindin korvaamisen jälkeen, eikä hän kyennyt tekemään paljon tarvittavia parannuksia. Voitot Marokossa, Norsunluurannikolla ja Luxemburgissa viittasivat parempia aikoja saattavat olla edelleenkin, mutta sitten Ranskassa 4-0 menetti kaikki, mutta lopetti tiimin karsinnat. Oranjeillä on vain kolme ottelua (10), joista Ranska (16), Ruotsi (13) ja Bulgaria (12) istuvat heidän edessään. Joten jos he eivät pysty horjuttamaan itäeurooppalaista puolta Amsterdamissa, kaikki on ohi.

Team Uutiset
Davy Klaassen, Kenny Tete, Nathan Lasten Jalkapallo Paidat Ake ja Donny van de Beek vetäytyivät joukkueesta, kun taas Robin van Persie voisi tulla Vincent Jansseniin.