Arsenal-pomo Arsene Wenger Portugali maajoukkueen pelipaita MM-kisat 2018 väittää, että hänen puolellaan on epäonninen, kun heidät tuomitaan toiselle maalille Manchester Citystä.

Pep Guardiola sai ensimmäisen palkinnon Englannin jalkapallosta, kun Manchester City voitti Carabao Cup -finaalin 3-0 voiton.

Sergio Aguero asetti Valioliigan johtajat matkalla kohti voittoa avajaisiin ennen toisen puolivälin lakkoja erinomaisesta Vincent Kompanyista ja David Silva lopetti ampujat Wembley'sta.

Se oli kiinteä vastaus Citystä sen jälkeen, kun heidän tarjouksensa nelinkertaistui loppuun, ja järkytti tappion League One Wiganiin maanantaina.

"Tunsin pelin, meillä oli ensimmäinen hyvät mahdollisuudet, erittäin helppokäyttöinen, jota meillä ei ollut", hän kertoi Sky Sportsille ottelun jälkeen.

"Sen jälkeen teimme suuren virheen Lasten Jalkapallo Paidat ensimmäisen maalinsa puolesta. Mutta hallitsimme heitä melko hyvin ensimmäisellä puoliskolla, mutta he tulivat ulos toisella puoliskolla, ja olimme epäonnisia, koska toinen tavoite oli paikoillaan. Mutta onnittelut Man Cityille, he ansaitsevat voiton. "