"Sanchez menetti sen 33 kertaa Brasilia maajoukkueen pelipaita MM-kisat 2018 Palaceissa. Se ei ollut edes hänen pahin - hän tukahtasi palloa 36 kertaa 2-0 kotiin voiton Huddersfield ja 1-0 tappion Newcastle. Kukaan muu joukkue ei sitä. Se on tuhlausta, joka niin kauhistutti Arsenalin joukkuetoverinsa - varsinkin kun hän vaatii palloa niin usein.

"Osa Sanchezin ongelmasta on se, että hän ei tullut hyvään muotoon. Hän oli menossa rutiin ja yrittää edelleen päästä siitä ulos. Palatsi pudotti syvemmälle ja syvemmälle. Mutta hän ei tule satuttamaan ketään 40 metriä ulos "- Neil Custis,? Aurinko 7. maaliskuuta.

"Tammikuun ei ole sopiva kuukausi liittyä uuteen joukkueeseen ja yrittää tulla sisään. Koska entinen Arsenal-mies on otettava pois ampumaradasta ja oppia tottumaan uusiin joukkuetovereihinsa, koska tällä hetkellä hän on tulossa vastuuta siitä, miten hän menettää pallon avainalueilla "- Neil Custis, The Sun, March 12.

Eric Cantonan allekirjoituksesta lähtien "MM-kisat 2018 pelipaita Lapsille kuudesta kuukaudesta ennen aikataulua" erään "vastuun", joka ei todellakaan ole muuttunut "ihanteellisella" ajalla. Se on melko liukumäki.