"Minä opettelen, että uskonnollisessa Saksa maajoukkueen pelipaita MM-kisat 2018 muodostelmassani onnistuin toisten kanssa onnellisuutta, niin olkoon se, olen todella onnellinen kaveri."

Mourinho sanoo olevansa iloinen nähdessäni, että hänen pelaajat olivat yhtä pettyneitä kuin heidän eurooppalaiset poistuivat.

"Olen tyytyväinen siihen, mitä olen nähnyt pelaajissani ottelun jälkeen, olen onnellinen siitä, että ihmiset olivat surullisia, että ihmiset olivat turhautuneita", hän lisäsi,

"Olen iloinen, että olimme täsmälleen samassa sivussa ja iloinen nähdessäni pojat tulevat takaisin sivuillani, koska meillä ei ole monta päivää olla surullinen, meillä ei ole paljon päiviä, murehtia. Meillä ei ole monta päivää, joten olen tyytyväinen, että pelaajat palaavat täsmälleen itselleni.

"Koulumme hyvin, aina. Emme tarvitse reaktiota kouluttaa paremmin, innostusta, organisaatiota, jokaista harjoittelua meillä siitä päivästä lähtien, jonka pelaajat tietävät. "

More from Planet Sport: Serena ja Venus MM kisat 2018 lasten pelipaita Williams Indian Wells: Odottaen "tunne rakkautta" (Tennis365)