DFB käynnistää uuden Saksan maajoukkueen koti jersey innoittamana suuri saksalainen jalkapallon historiassa koskaan luotu. Mesut Özil, Thomas Müller ja niin kaikki pelaajat puetaan tämä MM kisat 2018 pelipaidat Halvalla on uusi otsikko puolustus.

Uuden kodin jersey kunnioitusta legendaaristen perinteiset paidat historiassa Saksan joukkue, se oli 1990 MM-finaalissa, saksalaiset 1-0 voiton Argentiina, kolme kertaa maailmanmestari historiassa. Ainutlaatuisten suunnittelija paita etuosa rosoinen raitoja inspiraation, sen uudelleen tulkinta suuntaan vaakasuuntaiset juovat alkuperäisen swap samalla luodaan harmaa sävy tyyli muuttamalla paksuutta eri musta kuvio. Jersey käyttää sagging olkapää linja parantaa ja optimoida sen suorituskykyä.

Paita on mukava ja tyylikäs valkoinen kaulus, musta, punainen, kulta kolmivärinen koriste kaulus ihmisiä sisällä muistutti Saksan kolmanneksi istuin maailmanmestaruuden. Jerseyn takana ylpeänä näytti joukkueen äänekäs lempinimi "Die Mannschaft". Thomas Muller sanoi: "Jalkapallo on nykyään yhä nykyaikaisempi ja trendikäs. Mielestäni saksalainen World Cup 2018 jersey on saavuttanut menestyksen."

Mustat shortsit ja valkoiset sukat ovat tärkein osa ajattomia saksalaisen joukkueen paitaa. Tämä väri yhdistää läheisesti saksalaiseen tiimiin ja fanien sukupolviin. Saksa maajoukkueen pelipaita MM-kisat 2018 on maailmanmyynnin parhaiten myyty Pelipaita!

Kommentti%20Saksan%20MM-kisat%202018%20K