Jo 34 pistettä jo pyysineen Argentiina maajoukkueen pelipaita MM-kisat 2018 ja Leicester ja Huddersfield vielä vierailevat Amexissa, pelastamisen pelastaminen on lähes ennallaan maaliskuun alussa. Jos Pep Guardiolan hallitseva liigan ja Sean Dychen varhaisen kauden ihme tekee molemmista ehdokkaista vuoden Valioliigan manageri, Hughton täysin perustelee olevansa tuolla podiumilla. Hyvä kaverit eivät tarvitse lopettaa viimeistä.

Carlos Carvalhal
Valioliigassa on tiettyjä johtajia (ja heillä on taipumus olla englantilainen vanha vartija), jotka ovat immuuneja hyväksymään syyllisyytensä. Se on ymmärrettävää jossain määrin. Kun kärsivällisyys ja työpaikan turvallisuus ovat niin alhaiset, julkiset syyllisyydet uhkaavat epätoivottuja paineita.

Silti rehellisyydellä on hyötyä. Swansea'n 4-1 voiton jälkeen Brightonille viikko sitten Carvalhal hyväksyi, että hänen korvaamansa olisivat makuttaneet joukkueensa ottelun. Swansea: n johtaja oli tarpeeksi kertynyt hyväntahtoisuuden varmistaakseen, että hän ei joutuisi paineisiin, mutta se myös heitti valonsa pelaajiltaan ja takaisin manageriin. Sama periaate pätee myös siihen, että hän käyttää kummallisia metaforia. Kaikki lasketaan.

Seitsemän päivää sen jälkeen, kun 4-1 Jalkapallo Pelipaidat Halvalla voitti yhden karsintakilpailijan, 4-1 voitti toista vastaan. Tällä kertaa Carvalhalin taktiikat olivat paikoillaan. Hän kehotti pelaajia aloittamaan pelin kiihkeästi, paina